Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

Un Curs per Aprendre a treure-li suc al SEM!

En l’última edició del Curs Google Adwords vam rebre comentaris com aquests: “Una formació imprescindible“, “Ara sí que funcionaràn les campanyes Adwords de l’empresa!” O “Gràcies per ajudar-me a entendre Google Adwords“.  Vols tu també aprendre d’una vegada per totes els secrets de les Campanyes de Publicitat AdWords? Segueix llegint!

curs-adwords-a-bcnOrganitzar una campanya que realment aporti resultats no és tan senzill com sembla. Un cop una empresa s’anima a contractar publicitat amb Google el que necessita són resultats seriosos i coherents. Amb el curs Google Adwords aprendràs amb els millors especialistes del sector els millors trucs, Repassaràs els problemes habituals en PPC i et guiarem de la mà perquè siguis capaç de crear, gestionar, analitzar i aconseguir resultats òptims amb la publicitat de Google Adwords.

SEM, ROI, CPC … Tota una terminologia tècnica que has de conèixer

Si vols convertir-te en tot un expert Adwords necessitaràs dominar coneixements i terminologia tècnica. Amb el nostre Curs Google AdWords et facilitarem l’aprenentatge d’aquests conceptes tècnics: En què consisteix una campanya, com crear un grup d’anuncis, com buscar les keywords més rellevants per a un determinat producte o servei, com optimitzar el rendiment de les teves campanyes …

A més aprendràs a utilitzar en el teu propi benefici el sistema de subhastes de Google Adwords i descobriràs què signifiquen, i com utilitzar eficientment conceptes com KPIs, CPC, CPM, o ROI.

Hem estructurat el Curs Google Adwords en dues fases diferenciades:

  1. A la primera fase participes d’un curs intensiu i apassionant en què aprendràs tot el necessari perquè puguis sortir-te’n amb soltesa dissenyant, creant i gestionant campanyes Adwords.
  2. A la segona fase realitzaràs una pràctica sobre tot el que has après en format Aula Oberta.

Al finalitzar el Curs d’Adwords gaudiràs d’un Diploma Professional que acreditarà la teva Formació com Especialista Adwords.

Per aquest motiu el Curs Google Adwords és una formació excel·lent per a especialistes en màrqueting que volen introduir-se al camp del SEM. També és una opció excel·lent per a estudiants universitaris de qualsevol carrera professional que necessitin gestionar la seva pròpia publicitat.

Si vols fer el Curs Adwords de forma subvencionada i ets treballador en actiu estàs d’enhorabona. Tenim disponible una interessant Subvenció per a tu.  Trucan’s ara al 934 265 087, o bé deixa’ns el teu telèfon al formulari i et truquem nosaltres sense cap compromís!