Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

El Curs d’Analytics va dirigit a totes les persones que vulguin aprendre a mesurar les KPIs més rellevants que pot tenir una pàgina web, com a visitants únics, temps d’estada en una pàgina web, pàgines més visitades del lloc web, lloc per on surten els visitants, etc.

Durant la formació Analytics aprendràs a gestionar GOOGLE ANALYTICS per poder mesurar les variables més rellevants de les estadístiques de les visites a una pàgina web (KPIs). Resoldràs els dubtes més habituals per inserir el codi de seguiment de Google Analytics. Configuraràs l’entorn per tenir el quadre de comandaments més adequat per als teus objectius, i en definitiva seràs capaç de poder mesurar totes aquestes variables per veure si la teva estratègia d’atracció de visitants està funcionant o no. En cas contrari podràs rectificar per arribar a aconseguir els teus objectius.

Curs Analitycs a BCNTambé et capacitaràs per a obtenir informes amb les dades més rellevants amb l’objectiu de poder mostrar-los als superiors o clients.

Metodologia del Curs Analytics a Barcelona

El curs Analytics està estructurat en dos mòduls diferenciats.

La primera part consta de classes presencials em les que el professor donarà una visió detallada de GOOGLE ANALYTICS amb l’objectiu de poder fer exercicis pràctics amb ella.

Posteriorment desenvoluparàs la part pràctica en la que portaràs a terme tot el temari que hauràs après.

En finalitzar el curs Analytics,  et lliurarem un Diploma Professional que acreditarà la teva formació.