Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

Branding Personal: marcant la diferència

Aquest curs de Branding personal és imprescindible per a qualsevol persona que estigui buscant ocupació o vulgui promocionar-se professionalment.

Amb la quantitat de competència que hi ha avui dia, el procés de buscar i trobar treball resulta molt més que una tasca complicada. Per aquesta raó cal aprendre a diferenciar-se de la immensa quantitat de candidats que sovint s’enfronten per a un sol lloc de treball. Per a això és més que mai necessari saber promocionar-se i transmetre el perquè tu ets el millor per a desenvolupar la feina que desitges.

curs-branding-barcelonaPer aquest motiu hem dissenyat fins a l’últim detall d’aquest curs Branding amb la idea d’ajudar-te a crear la teva pròpia petjada personal al món digital. 

L’objectiu primordial del curs de Branding Personal és ensenyar-te com dominar totes les eines online necessàries per crear una marca personal a les xarxes socials i portals d’ocupació. Però volem anar un pas més enllà: també aprendràs a crear un blog de caràcter professional on puguis vendre la teva pròpia imatge personal. D’aquesta manera podràs oferir una marca personal diferenciadora i atractiva per al lloc que vulguis optar i aconseguiràs punts enfront dels teus possibles ocupadors

Métodología del Curs de Branding Personal

En aquest curs aprendràs a generar una pàgina web amb el gestor de contingut WordPress, on podràs posar tot el C.V.. A  partir d’aquest projecte inicial anirem perfilant i desenvolupant tota l’estratègia de Marca Online i Branding Personal. A més crearàs pàgines professionals a les xarxes socials més adequades, segons el teu perfil professional. (FACEBOOK, LINKEDIN, TWITTER, GOOGLE+, YOUTUBE, etc.)

Està demostrat que tot professional de RR.HH realitza prèviament una cerca a les xarxes socials davant qualsevol candidat que es presenta a qualsevol lloc de treball. Per aquesta raó, la nostra presència online serà determinant cada vegada més per poder accedir a un lloc professional en qualsevol empresa.

Amb el Curs de Branding Personal desenvoluparàs la teva pròpia marca personal de manera completament pràctica i tutelada de la mà de professionals.