Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

Community Manager / Social Media: Una professió en alça

Ets sociable i t’apassiona relacionar-te amb la gent? Aquest és curs!

El Curs Community Manager que et proposem, el pots cursar a Barcelona, i et revelarà tots els secrets perquè et converteixis en un professional de les xarxes socials. El Community manager és el comunicador entre l’empresa i els seus clients, i com a tal exerceix una professió de gran valor capaç de consolidar la imatge i la reputació d’una empresa en l’entorn 2.0.

Si ets sociable, capaç de planificar i analitzar, i t’apassionen tant les persones com el món del màrqueting aquest és un curs que et serà de molta utilitat per a iniciar-te en aquesta professió.

Descobrint les tècniques de les Xarxes Socials

Amb el Curs Community Manager aprendràs a dominar les xarxes socials (Facebook, Twitter, Youtube, Linkedin, Google+, etc.) i t’ajudarem a comprendre com cadascuna d’elles actua de diferent manera a l’hora de transmetre els valors, serveis o productes d’una companyia.

Cada xarxa social té un llenguatge propi i una metodologia específica que la fa única respecte a altres xarxes socials. Els canvis en aquesta professió són ràpids i molt dinàmics, per això actualitzem el temari del Curs Community Manager a mesura que van sorgint noves novetats dins del sector Social Media.

Desenvolupament del Curs Community Manager

El Curs Community Manager està estructurat en dues parts:

La primera part de la formació consta de classes presencials de 6h. En aquestes classes el professor impartirà les lliçons magistrals necessàries per poder veure les facetes més importants que ha de dominar un Social Media. Aquestes classes estan dividides en mòduls de 1,5 h cada un d’ells.
A la segona part del curs desenvoluparàs una pràctica formulada pel teu professor. Aquesta segona part es compon de 14 hores de pràctica que podràs realitzar al teu propi ritme, podent utilitzar l’equipació disponible al Centre d’Estudis al teu criteri. Posteriorment el professor avaluarà aquest projecte pràctic.

En finalitzar el curs Community Manager,  et lliurarem un Diploma Professional que acreditarà la teva formació. Per això aquest pot ser un curs perfecte per a estudiants de grau que vulguin tenir una formació pràctica addicional a la seva carrera.

Disposem de Subvencions per a treballadors en actiu i finançament seriós i perfecte perquè res no sigui un impediment per a que puguis dedicar-te a la Professió Community Management. Consulta’ns els teus dubtes! Truca ara al 934 265 087 o contactans al formulari