Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

Aprèn a promocionar-te en vídeo! Curs Màrqueting YouTube a Barcelona

El Curs Màrqueting amb YouTube, t’ensenyarà a aprofitar tots els avantatges d’aquesta apassionant xarxa social. L’objectiu d’aquesta formació és que puguis promocionar-te a tu mateix o a qualsevol empresa que desitgis i necessiti visibilitat.

Avui dia YouTube s’ha convertit en el millor canal comercial que puguis imaginar, així que optar per realitzar el Curs Màrqueting ambYouTube és una manera excepcional per aprendre com utilitzar-lo per difondre els teus productes o serveis. YouTube és la segona pàgina més visitada del món després de Google.

Temari específic i bons resultats

Al Curs Màrqueting YouTube aprendràs quins són els vídeos més adequats segons el tipus de producte o servei que tingui la teva empresa. Observaràs exemples dels vídeos virals més difosos per la xarxa, analitzarem les seves tècniques, i aprendrem d’ells. Veuràs els programes que necessites per a edició de vídeos (una visió panoràmica) perquè puguis accedir a crear un vídeo senzill però eficaç per promocionar un producte o servei a YOUTUBE.

curs-marketing-youtube

Metodologia del Curs Màrqueting amb Youtube

El Curs Màrqueting amb Youtube està estructurat en una primera part de classes presencials a Barcelona, i una segona part d’Aula Oberta (És a dir, al teu propi ritme i en horari de la teva elecció).

En la primera part el professor impartirà les classes en grups reduïts de no més de 14 alumnes. Anirem veient com crear una pagina a YOUTUBE, com pujar vídeos i com promocionar-los de forma eficaç.

A la segona part, a l’Aula Oberta, els alumnes practicaran tot el que han après de manera individual realitzant una pràctica que el professor haurà plantejat.

En acabar el Curs Màrqueting amb Youtube et lliurarem un Diploma Professional que acreditarà la teva formació.

Si ets treballador en actiu contacta amb nosaltres! Pots beneficiar-te de Subvencions de la Fundació Tripartita per al teu Curs Màrqueting amb Youtube.