Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

Descobreix com optimitzar la teva xarxa professional a Linkedin

El Curs màrqueting amb Linkedin et mostrarà com pots aconseguir augmentar la teva reputació i el tràfic de xarxa de qualitat cap al teu negoci digital. Fins i tot podries aconseguir una feina millor si et decideixes a conèixer en profunditat aquesta xarxa social professional.

Per tant, aquesta formació està dirigida a usuaris que vulguin aprendre en detall el funcionament eficient de LinkedIn. Aquest increïble recurs social és molt potent per relacionar-se a nivell professional. Si treballes i vols promocionar el teu talent, indubtablement hauries de tenir un perfil actualitzat a Linkedin.

Amb el nostre Curs Màrqueting amb Linkedin aprendràs a veure aquest recurs d’una manera completament diferent a com abans mai t’havies imaginat.

Què aprendràs al curs Linkedin

Amb aquesta formació de la xarxa social professional Linkedin aprendràs les característiques més importants d’obligat coneixement. Començarem amb el més bàsic fins convertir-te en un expert en:

  • Com crear un bon perfil personal a Linkedin.
  • Com començar a promocionar-te sòlidament a LinkedIn.
  • Com donar-se d’alta en els grups més interessants segons el teu sector professional.
  • Com publicar notícies que atreguin contactes interessants.
  • Com buscar ofertes laborals, i com posar-te en contacte amb persones en llocs clau per poder aconseguir entrevistes laborals.

El Curs Màrqueting amb Linkedin és una formació 100% pràctica i intensiva, i t’ajudarà a treure el màxim profit a aquesta xarxa social professional.

Mètode d’Aprenentatge del Curs Màrqueting Linkedin

El curs Marketing amb Linkedin està organitzat per a ser impartit en dues fases:

  1. La primera part de la formació consta de classes presencials. En elles el professor et mostrarà tot el que necessites saber perquè puguis desenvolupar la segona part del curs de manera autònoma en la qual demostraràs els coneixements que has adquirit.
  2. La segona part de la formació a Linkedin consta de 14 hores, i en elles podràs realitzar la pràctica proposta que ja t’hem comentat. Aquestes 14 hores es desenvolupen amb el nostre mètode d’Aula Oberta, és a dir, tu decideixes quan vols venir a classe fins a acabar aquesta pràctica, podent disposar de tot l’equip necessari a les aules del centre d’estudis.

En finalitzar el curs Màrqueting amb Linkedin, et lliurarem un Diploma Professional que acreditarà els coneixements adquirits.

Si desitges més informació sobre el Curs Linkedin, contacta amb nosaltres al Telèfon 934 265 087 o deixa’ns les teves dades al formulari i et trucarem nosaltres sense cap compromís.