Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

El Curs Màrqueting amb Twitter va dirigit a totes les persones que vulguin aprendre com utilitzar la xarxa social Twitter  per difondre de forma professional productes o serveis. TWITTER és una xarxa amb una gran utilitat dins de les estratègies de comunicació de l’empresa amb els seus clients. En l’actualitat moltes empreses estan substituint els departaments d’atenció al client per comptes a TWITTER gestionades pels COMMUNITY MANAGERS de l’empresa.

Qué Aprendràs al Curs Màrqueting amb Twitter

curs-marqueting-twitterAl Curs Màrqueting amb Twitter aprendràs les característiques específiques  de la xarxa social TWITTER. Descobriràs com crear una estratègia de màrketing adequada, ja sigui per a atenció al client, atendre crisi de reputació, o simplement donar-se a conèixer en aquesta xarxa social per atreure trànsit cap a la pàgina web.

El curs Màrqueting amb Twitter està estructurat en una primera part amb classes presencials i una segona part de pràctiques a l’aula oberta. En les primeres 6 h el professor impartirà les classes en grups reduïts de no més de 14 alumnes on aniran descobrint com crear una pàgina a TWITTER, com dissenyar-la, i a més es veuran campanyes exemple d’èxit d’empreses mundialment conegudes. A la segona part a l’aula oberta l’alumne realitzarà una pràctica que el professor li haurà plantejat.

En acabar el Curs Màrqueting amb Twitter, et lliurarem un Diploma Professional que acreditarà la teva formació.