Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

Curs Photoshop Especial per a Disseny WEB

El Curs Photoshop per a la Web està dirigit a totes les persones que vulguin aprendre com utilitzar aquest programa de retoc fotogràfic per poder beneficiar-se del domini tècnic des de la perspectiva del Disseny Web.

Per tant, independentment d’altres necessitats específiques, el Curs Photoshop per a la web està especialment dirigit a dos sectors:

  1. Programadors web que vulguin aprofundir sobre Disseny Web per tenir una perspectiva més àmplia que pugui beneficiar la seva feina.
  2. Gestors de comunitats Web, Estudiants de Màrqueting Online, Community Managers i Social Media que necessitin habitualment un domini àgil de Photoshop per poder generar ràpidament imatges espectaculars en el menor temps possible.
    Temari del curs Photoshop per a la web.

Curs-photoshop-disseny-WebEn aquest curs aprendràs a les característiques específiques per al Disseny Web, Optimització d’imatges digitals per a Web i Disseny de logotips per a webs.

A més també aprendràs coneixements que et resultaran d’allò més útil: com Dissenyar una Pàgina Web completa en format PSD, per posteriorment realitzar el maquetat en HTML.

Aquest és un Curs intensiu Photoshop molt enfocat a que li puguis treure el màxim partit a aquest excepcional programa de disseny en un temps reduït.

Mètode d’aprenentatge del Curs Photoshop Disseny Web

El curs Photoshop per la web està estructurat d’una forma una mica diferent als altres cursos que formen part dels móduls dels Cursos de Màrketing. És un Curs Photoshop Intensiu pensat per a ser realitzat en tan sols una setmana, on el professor t’ensenyarà a classes presencials tot el necessari perquè aprofites les cinc hores que té de durada al màxim.

En finalitzar el curs, et lliurarem un Diploma Professional que acreditarà la teva formació en PHOTOSHOP PER A LA WEB.

Si vols més informació sobre el Curs Photoshop Disseny Web truca’ns! Estem al teu servei al telèfon 934 265 087. Si vols que et truquem nosaltres, nomès tens que deixar les teves dades al nostre formulari.