Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

El Curs Seo és l’ideal per a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en tècniques de posicionament i optimització per a motor de recerca. En ell aprendràs les tècniques necessàries tant Onpage com Offpage perquè aconsegueixis configurar i optimitzar la teva pàgina web amb l’objectiu d’aconseguir visibilitat en els navegadors i una bona indexació. Aquestes estratègies són imprescindibles per destacar el teu contingut de la competència.

curs-seo-sem barcelonaComençarem el Curs SEO  explicant tècniques com les recerca de les Keywords o paraules claus més rellevants per poder integrar-les en els textos de la pàgina web. Continuarem la formació aprenent tot el necessari perquè puguis aconseguir que la teva pagina sigui referenciada per altres pàgines webs de manera que incrementi la seva popularitat mitjançant enllaços i de qualitat.

A més comentarem els últims algoritmes de Google perquè puguis apreciar els canvis més significatius que han hagut perquè puguis aplicar aquests coneixements i beneficiar així el posicionament de la teva pàgina web.

Com Aprendràs

El Curs SEO està estructurat en dos blocs:

  1. El primer bloc consta exclusivament de classes presencials. El professor especialitzat en posicionament i optimització impartirà classes presencials amb les tècniques de SEO més actuals. Aquestes classes estan dividides en mòduls de 1,5 h cada un d’ells
  2. El segon bloc formatiu consta de 14h pràctiques. És en aquesta segona part del curs on efectuaràs la pràctica que el docent formularà per ser desenvolupada a l’Aula Oberta. Posteriorment només quedarà lliurar-la al professor per a la seva avaluació.

Si vols més informació sobre el Curs SEO/SEM contacta al teléfon 934 265 087 o bé envia un formulari de contacte i atendrem tots els teus dubtes.