Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

Converteix-te en un geni del màrqueting Digital!

Si estàs pensant a realitzar un Màster de Màrqueting Digital és que realment et prens de debò la possibilitat d’arribar a ser un bon professional del sector. Aquest és el primer pas encertat per a això: formar-te. Però…Vols saber alguns tips que et pertimitirán (amb temps, dedicació i esforç) arribar a ser un geni del Màrqueting Digital?

geni-marketing-digital-bcn

  1. Imatge personal: Crea una forta identitat personal i potencia-la per les xarxes.
  2. Aprofita aquesta arrolladora identitat personal que has potenciat per augmentar la teva visibilitat dins del teu nínxol de mercat: Esbrina els qui són els influenciadors del teu sector i comparteix informació amb ells.
  3. Converteix al client en el protagonista de les teves campanyes.
  4. Evita males experiències al usuari/consumidor i facilita-li al màxim la interacció en tots els nivells. Per a això són molt importants els aspectes tècnics del lloc web que necessitis potenciar. No està de més un seguiment que detecti aspectes com a pàgines lentes, o processos enutjosos de conversió. Aquestes qüestions haurien de ser una prioritat abans de començar qualsevol campanya ferma ja que milloraran el SEO i augmentaran la visibilitat de les teves accions.
  5. La comunicació és vital en el mercadeig digital: Crea contingut inspirador i compartible per la xarxa. Genera una personalitat diferenciada però d’acord amb el teu nínxol de mercat en els teus textos. El truc guanyador per a un contingut excel·lent està en què sigui capaç de crear emocions.
  6. Que el teu objectiu, més que a vendre un producte, sigui generar marca i fidelizar clients. Si ets capaç de crear relacions habituals la resta vindrà sol. Conversa i interacció t’ajudaran en el teu objectiu.
  7. Coneix al teu client. Per a això utilitza les eines adequades que et permetin mesurar el seu engagement (grau d’interacció del consumidor amb la teva marca): Has de saber quins punts forts es poden potenciar i quins necessiten ser millorats. La part analítica del màrqueting digital t’aportarà les dades que necessites.
  8. No et conformis amb una sola formació: Aspira a millorar i estar a l’última dia rere dia. Llegeix, comunica’t amb altres professionals i absorbeix informació d’estategies en publicitat i comunicació digital. Apuntar-te a fòrums específics de màrqueting digital pot ser una bona opció per estar a l’última en les novetats del sector.
  9. Per aconseguir anar més enllà i despuntar en aquesta professió necessitaràs diferenciar-te i aconseguir que les empreses dels teus clients creixin exponencialment. Per a això a més dels estudis necessitaràs una ment àgil i ordenada, i ser tenaç, persistent i persuasiu.

Si segueixes aquests consells i aconsegueixes el teu objectiu de convertir-te en un geni del màrqueting digital formaràs part d’una minoria altament demandada en el camp de la publicitat i la comunicació digital…Sort, constància, i a per l’éxit!