Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

VOLS TREBALLAR EN UNA PROFESSIÓ APASSIONANT? Apuntat al Màster Marketing Digital Barcelona!

Si ets una persona activa, curiosa, amb iniciativa i polivalent Aquest és el teu Màster! Amb el Màster Marketing Digital Barcelona que et proposem, podràs introduir-te en un món en el qual podràs unir el teu talent natural a les tècniques que necessites. T’oferim:

 Aprendre les disciplines i tècniques del màrqueting digital per a optimitzar una pàgina web perquè sigui trobada fàcilment pels principals buscadors.

Formar professionals qualificats, per a facilitar al màxim la seva incorporació al mercat laboral.

Reconèixer la feina i el treball realitzat durant el màster, mitjançant una acreditació de la teva formació.

Màster Marketing Digital Barcelona

QUÈ APRENDRÀS AMB EL MÀSTER MARKETING DIGITAL BARCELONA?

Analitzar la situació real de la posició d’un client a internet, tant amb la seva pàgina web com a les xarxes socials.

Aprendre a identificar i corregir els punts negatius per a millorar el posicionament

Aprendre a crear i mantenir una campanya amb Google Adwords i fer servir eines per a SEO i SEM

T’animem que donis una ullada per la web i descobreixis en profunditat el que et pot oferir aquesta formació intensiva i qualificada en màrqueting online. Si ho desitges, un assessor especialitzat atendrà els teus dubtes.

El Màster Marketing Digital Barcelona serà impartit al Centre d’Estudis d’informàtica professional Cipsa. Aquest centre d’ensenyament, es troba al C/Urgell, amb molt bon accés tant amb vehicles com per mitjans públics.

Tenim clar que volem oferir-te una formació professional que et permeti oportunitats de treballs reals: Volem trobar el talent i donar-li recursos!

A més a més, t’oferim unes condicions de finançament úniques. Et recordem també si ets treballador en actiu, pots beneficiar-te d’una subvenció de la Fundació Tripartita. Consulta’ns el teu cas, ja que a Cipsa ens podem ocupar de tots els tràmits perquè tu només hagis de preocupar-te d’estudiar.