Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

OBJECTIUS DEL MÀSTER MARKETING DIGITAL:

TROBAR LA MILLOR DIANA I DONAR AL BLANC

“El talent aconsegueix donar en la diana mentre els altres fallen; el geni dóna en una diana que els altres no han vist” Schopenhauer

objectiu: fer blanc a la millor diana-estratègies marketingAquest és el que ens agradaria aconseguir: que gràcies al teu talent i al Màster de Màrqueting Digital que t’oferim siguis capaç de ser el primer a veure les oportunitats idònies per aplicar estratègies guanyadores.

Només així  podràs esdevenir un veritable Professional de la Publicitat i l’E-commerce Online.

Els Objetius del màster marketing Digital són

  • Volem que aprenguis a  analitzar amb rigor i professionalitat, la situació real i el posicionament de la pàgina Web d’un client o negoci.
  • Que siguis capaç d’identificar els principals punts negatius i saber com corregir-los per millorar el posicionament en els cercadors.
  • Que et converteixis en creador  de campanyes professionals de posicionament en cercadors, utilitzant intel·ligentment recursos SEO i Google Adwords.

A més a més, la formació en Mercadeig Digital que t’oferim, té d’altres objectius específics que de ben segur et seran de molt interès, ja siguis emprenedor, estudiant, o estiguis actualment desempleat:

  • Aprendre totes i cadascuna de les disciplines i tècniques que intervenen en el procés d’optimització d’una pàgina web, perquè el seu posicionament sigui l’òptim en els cercadors.
  • Formar professionals altament qualificats en tots els camps específics del màrqueting digital, a fi de facilitar al màxim la seva incorporació al mercat laboral.
  • Dirigir professionalment els seus passos i encaminar-los cap a les opcions de major demanda i amb millors expectatives d’ocupació, mitjançant pràctiques reals en agències de publicitat o màrqueting digital.

Nosaltres ja estem preparats per a aquesta aventura… Ens acompanyes? Hem obert una nova convocatòria, i si ets treballador/treballadora en actiu, et podràs beneficiar d’una subvenció que Cipsa tramitarà per tu sense cap cost afegit.

Ja has vist els objectius del Màster Marketing, amplia la teva informació sense cap compromís i reserva ja la teva plaça!