Centre d'Informàtica Professional Cipsa | Tel.: (+34) 934 265 087

L’orientació del Màster Màrketing Digital Barcelona i posicionament en cercadors està dirigida a diferents perfils:

 

  • Professionals a qui pot ser de gran utilitat conèixer les estratègies de màrqueting i comunicació: Gerents i directius que necessiten dotar de visibilitat els seus negocis. Amb aquesta formació podran supervisar que les tècniques de màrqueting que s’implanten a l’empresa són les més adequades, capacitant-se així per encaminar les estratègies de publicitat i e-comerce per la direcció més viable i personalitzada segons els valors i principis de la pròpia companyia.
  • Graduats en estudis com empresarials i afins que veuen en la comunicació online un bon sector professional: La mestria en comunicació i publicitat digital que oferim és perfecte per dotar de prestigi el currículum d’un graduat en empresarials i ofereix coneixements molt valuosos i complementaris per aquest tipus de carreres universitàries. A més, és una formació idònia per a dissenyadors Web i dissenyadors gràfics que poden ampliar així el seu camp de treball amb aquests coneixements extraordinaris.
  • Emprenedors i persones amb visió de futur: Ja siguis estudiant (amb bona vista pel futur) o temporalment aturat, si vols accedir a una professió estable i amb molt bona projecció laboral aquesta formació t’interessa i no et defraudarà. Si ets emprenedor i estàs a vessar de bones idees comercials necessitaràs tècniques de màrqueting punteres que et permetin portar-les a terme amb recursos al teu nivell.

Si busques una formació de futur, ara més que mai, aquest és el teu màster

Orientació Estudis de MarketingAvui més que mai és imprescindible adaptar-se a les noves tecnologies que s’incorporen a la vida diària. El màrqueting i el comerç digital ja són presents arreu. Les necessitats en professionals qualificats en aquest sector és exponencial creix any rere any, Ara és el millor moment per formar-se i accedir-ne a aquests llocs d’ocupació que han aparegut de la ma d’aquestes noves tecnologies.

Informa’t del Temari Màster Marketing Digital a Barcelona! Demana informació amb el formulari i atendrem qualsevol dubte sense cap compromís.